Бойко Борисов за разследването срещу него в Испания: Ако бях виновен, щях да подам оставка! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Премиерът Бойко Борисов даде много важна информация пред медиите. Той е категоричен, че е чист пред съвестта си!

Стана ясно какви са били исканията на Бойко Борисов в Брюксел. Малко по-рано днес той говори с вицепрезидента на Европейската комисия Валдис Домбровскис.

„Важно е да постигнем намаляване на лихвите по кредитира, както и стабилна банкова система. Няма държава, която да е приела еврото и да е станала по-зле.

Имаме време до юли месец да се убеждаваме, да се плашим. Даже обмислям да направим нещо като съвет, за да успокоим хората“, каза Борисов.

„Новата четворка се втвърдява. Моят ред дойде чак към 06:30 часа. Притеснявам се, че след толкова безсъние може да кажа някоя глупост“, допълни Борисов.

„Най-важното, за което исках пари, е за най-бедните региони на България, а именно Северозападна България. Ако може искаме да получим допълнително финансиране за този беден и обезлюдяващ се регион.

Не съм оптимист, че днес ще се разберем, но моето изказване ще бъде чисто геополитически“, категоричен бе премиерът.

Премиерът бе попитан и как ще коментира различни статии в испанските медии, където се твърди, че той е разследван и има къща в Испания.

„Нямам къща там. Ходих последно преди около 10-15 години. Никоя служба не ме е търсила, за да ме пита това вярно ли е. Отнасям се с разбиране на това разследване, което е от „моя съсед по месторабота и неговото шествие“, отвърна Борисов.

Борисов бе попитан и дали ще подаде оставка, заради тези публикации.

„Ако имах и най-малко участие в нещо подобно, то със сигурност щях да дам оставка.

Няма да ме разколебаят – ще строим и ще работим още една година, толкова имаме“, категоричен бе премиерът.

По думите му тези статии са поръчани от хора, които са целели „шествието на 19 февруари в София е бил „пикът, за да се направи пуч“.

Припомняме, че вчера Борисов заяви как в България ще се случи бунт за минути.

„Пикът трябваше да бъде в сряда, а това, което искаха е да ме разклатят през нощта за преговорите“, допълни Борисов.

Източник: БЛИЦ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бойко Борисов за разследването срещу него в Испания: Ако бях виновен, щях да подам оставка! (ВИДЕО)”

  1. дядо Либен от Горно Нанадолнище

    февр. 22. 2020

    Абе, българи, вие кога най-после ще разберете, че нашият „премиер-слънце“ никога не е виновен и никога не лъже!!!!! Всичките му проблеми идват от ония лошите комуняги и от гaднoтo КГБ !!! Лош Путин !!!!!! Лош Радев !!!!! Например проблемите с водата са му ги заложили комунистите още преди 50 години !!!! Освиркванията на Фъндъкова и обидите срещу ГЕРБ на чествуването обесването на Левски бяха дело на екипа на Радев !!!! Испанската „сага“ му я спретнаха КГБ и Путин срещу 20-30 рубли, платени от Радев !!!!! За сведение – аз започвам да събирам увеличението на пенсийката, дето идва, и с парите ще си купя една къщичка в Барселона !!!!!!

Добавете коментар