Синди Крауфорд и Ранди Гербер пращат на психолог сина си (Вижте родителските им неволи)

Гласувайте за статията

На звездното семейство не му върви с децата, има проблеми и със сина и с дъщерята

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са крайно обезпокоени  и загрижени за състоянието на 20-годишния си син Пресли. Хора близки до семейството съобщават, че родителите издирват добър психотерапевт като се обръщат за съвет към различни специалисти.

Супермоделът и бизнесменът са разтревожени от действията и постъпките на сина си както и от негативното влияние на компанията, в която той се подвизава.

Синът на Синди Крауфорд има сериозни проблеми
Сними: Инстаграм

Наскоро младият мъж си татуира на лицето думата „неразбран”,с което накара родителите си да изпаднат в шок и дълго време да не са на себе си. Пресли се показа в социалната мрежа с татуса под окото и във видео с оръжие в ръка.

В края на миналата година сина на известното семейство имаше проблеми със закона. На 29 декември младежът бе спрян от полиция, която го спипа да кара пиян.

Синди и Ранди са притеснени не само за него. Скоро им се наложи да се намесят във връзката на дъщеря си Кая Гербер с комика Пит Дейвидсън. Според запознати те убедили 18-годишната девойка да скъса с Пит, който има проблеми с наркотици и е смятан за голям женкар.

Според тях афера й с него навредила на кариерата на дъщеря им на червения килим. Нейните публични целувки с актьора били наречени вулгарни, птредават от spletnik.ru.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар