Шеф Ангелов: Кухнята не е за дъртаци!

Гласувайте за статията
Чакат най-успешния сезон на „Хелс Китчън“ от 25 февруари, гонят участник заради изпуснати нерви

„Професионалната кухня не е за дъртаци!“ – това отсече без грам притеснение шеф Виктор Ангелов на старта на третия сезон на кулинарното шоу „Хелс Китчън“ по Нова тв – пише в. „Уикенд“. Той разкри подробности около новата селекция участници и обяви, че трябва да си мазохист, за да искаш да се занимаваш с неговия занаят.

Още в първия епизод щяло да има изгонени – повече от един участник. Някой щял да изхвърчи от кухнята на ада, защото не успял да овладее емоциите си. Дали става дума за сълзи, за проява на агресия или за грозно поведение, ще се изясни на старта на шоуто „Хелс Китчън“ на 25 февруари по Нова тв. Мотото на сезона тази година е „Емоции под налягане“.

В риалитито тази година щели да влязат мъже с огромно самочувствие, изградено на базата на дълъг опит в успешни ресторанти в чужбина, и жени с тежка съдба, които са свикнали да се борят с живота.
Според водещия шеф Ангелов, някои „тупалки“ – готвачи с дълъг стаж и високо мнение за себе си, не успявали да се справят с елементарни кухненски дейности като например приготвянето на поширано яйце. Той обаче го отдава повече на стреса от камерите и непознатата среда, отколкото на реална липса на умения.

И тази година нямало да мине без образи в шоуто. Щяло да има човек, който слага в малкия си джоб и Гичка от сезон 1, и Пецата от сезон 2 – отбелязва в заключение изданието.

Шеф Ангелов очаква най-силния сезон на шоуто

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар