Димитър Рачков обсебен от работата си (Комикът печели по 1500 лева на минута)

Гласувайте за статията

Ергенският живот на Димитър Рачков се отразява благоприятно на банковите му сметки

Ергенският живот на Димитър Рачков се отразява благоприятно на банковите му сметки. След като се отърси от връзката си с Мария Игнатова, бургазлията е буквално обсебен от работата си и осребрява повече от задоволително актьорския си талант.

Моноспектакълът му „Забраненото шоу на Рачков“ е истински хит и му носи чували с пари. Идният месец той ще го представи и в Лондон. Пуснати са над 1500 билета на цени между 40 и 53 паунда, съответно между 94 и 124 лева. Калкулацията според картата с разположението на местата показва, че приходите от пълната разпродажба на билетите ще доближи 74 хиляди паунда. В български левове това се равнява на малко над 173 хиляди лева, пише „Ретро“.

С част от тях ще бъдат покрити наемът на залата, хонорарите на организаторите и други режийни разходи. Бърза справка показва, че наемът на залата, където Рачков ще изнесе шоуто си, е 7000 паунда. Като махнем и хонорара, който надали ще надвишава арендата, излиза, че Димитър Рачков ще прибере поне 150 бона за стоте минути, в които ще забавлява българите в Лондон.

Т.е. той ще заработи по 1500 лева на минута. През април 2019-та година само от двата си спектакъла в зала 1 на НДК комикът заработи около 250 хиляди лева. Печалбата на Рачков в „Арена Армеец“, където ще представя спектакъла си на 25-ти юни, пък се очаква да е близо 600 бона, предават от hotarena.net.

Димитър Рачков печели по 1500 лева на минута от шоуто си сн. hotarena.net

Димитър Рачков печели по 1500 лева на минута от шоуто си сн. hotarena.net

Това обаче не са единствените приходи на Рачков. Само след няколко дни започва и новия сезон на музикалния формат „Като две капки вода“, където той е водещ заедно с Васил Василев-Зуека. И въпреки че комикът няма голям късмет в любовта, не може да се каже същото за работата му. Рачков е затрупан от служебни ангажименти, а това се отразява много добре на финансовото му състояние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар