Емил Чолаков изпадна в черна дупка след загубата на съпругата си (Вижте повече за състоянието му)

Емил Чолаков изпадна в черна дупка след загубата на съпругата си (Вижте повече за състоянието му)
4 (80%) 1 vote

Емил Чолаков трудно преживява загубата на жена си

След 9-месечно отсъствие от телевизионния ефир Емил Чолаков се връща на малкия екран по Нова телевизия на 22-ри февруари, всяка събота и неделя. Бившият синоптик на Би Ти Ви ще води новото любовно риалити за двойки „Един за друг“, а снимките вече са започнали.

Вместо работата по предаването да го разведри от мрачните мисли покрай загубата на съпругата му Кръстимира в края на януари, то още повече го депресирало. Любовните истории на 10-те двойки постоянно го връщали назад към миналото му. Докато разказвали забавни случки от запознанството си и съвместното си съжителство, Чолаков се потапял в спомени за своята първа среща с Кръстимира и общото им минало.

Двамата се срещнали за първи път преди 20 години в дискотека в родния им Гоце Делчев. Кръстимира направила първата крачка, тъй като Емо бил доста срамежлив и смятал, че никак не му върви с жените. Двамата се оказали доста различни по характер, но идеално се допълвали.

На третата година от връзката им се разделили за около година, преди да се роди по-голямата им щерка Ема. Емил смятал, че семейната им идилия ще се разруши, ако сключат брак. И дори след появата на втората им дъщеря Дара той не предложил на Кръстимира да узаконят отношенията си.

Нова работа

През май миналата година любимецът на зрителите изненадващо напусна Би Ти Ви и започна работа като метеоролог на летище „София“. Мнозина упрекнаха 44-годишния Чолаков, че е зарязал тв кариерата си заради по-голямата заплата. Оказа се, че лечението на на онкологичното заболяване на жена му Кръстимира изисква цялото внимание на семейството, а и доста повече пари. Освен това на плещите му лежал и ипотечен кредит.

Затова Емо предпочел да си намери друга, по-доходоносна работа, пише „Уикенд“. „Терапията се оказа много скъпа и Емо едва смогваше. На летището си уреди значително по-висока заплата и започна там“, разказват колегите му.

Емил Чолаков тръгна на психолог след загубата на съпругата си сн. YouTube

Емил Чолаков тръгна на психолог след загубата на съпругата си сн. YouTube

В края на януари 39-годишната му жена загуби битката с рак на гърдата и остави двете им невръстни дъщери – 3-годишната Дара и 14-годишната Ема, сирачета. По съвет на приятели Емо започнал да посещава популярна столична психоложка. Специалистката по душевни терзания се опитвала да му помогне да пребори мрачните мисли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар