Вашингтон Поуст: Приказката на принц Хари и Меган Маркъл приключи, започва циркът!

Гласувайте за статията

Още критики засипаха принц Хари и Меган Маркъл

Още критики засипаха принц Хари и Меган Маркъл. Изданието „Вашингтон Поуст“ окачествява приключенията на херцогът и херцогинята на Съсекс след тяхното оттегляне от кралските задължения като „цирк“.

„Приказката свърши, започва циркът“, пише изданието. Автор на анализа на действията на Маркъл и Хари е дипломатът Ли Коен. Той твърди, че бившата холивудска старлетка има твърде отрицателно влияние върху принца. В текста се припомнят думите на белгийския крал Леополд Първи към младата му племенница, кралица Виктория. „Отношенията с артистите са опасни – те никога и от нищо не са доволни. А когато станеш твърде близък с тях, винаги възникват проблеми“, казва й той.

Ли Коен подчертава, че приказният живот на херцогът и херцогинята на Съсекс е приключил, тъй като плановете им противоречат на „благородството, честта и дълга“, съблюдавани от Елизабет Втора. Той казва още, че много личности и институции по цял свят биха предпочели Меган Маркъл и принц Хари да останат на предишната си позиция.

Това обаче вече се оказва невъзможно заради неотстъпчивостта на херцогинята и заради факта, че тя не е подходяща за „държавна и дипломатическа служба, която изисква бракът й“, пише standartnews.com. „Херцогинята заби клин не само между принц Хари и семейството му, но тя разруши и здравия смисъл. А това в никакъв случай не помага за позитивните промени“, пише още Коен.

Според него основополагащите ценности във възпитанието и живота на принц Хари вече са разрушени. Така че „новата прогресивна роля на Съсекс“ в династията е под въпрос.

Според Ли Коен основополагащите ценности във възпитанието и живота Хари вече са разрушени сн. Инстаграм/ sussexroyal

Според Ли Коен основополагащите ценности във възпитанието и живота на Хари вече са разрушени сн. Инстаграм/ sussexroyal

Междувременно стана ясно, че Хари и Меган приключват окончателно връзката си с кралското семейство на 1-ви април. Преди това те ще изпълнят още няколко ангажименти към кралицата, след което ще могат да се отдадат на обикновения си начин на живот в Канада, който искаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар