Стана ясно защо Слави Трифонов движи с толкова много охрана

Гласувайте за статията
Бодигардовете на Слави Трифонов пазят някой да не му подхвърли дрога в колите му

Слави Трифонов няма панически страх от атентати, каквото впечатление оставя многобройната му охрана – пише в. „Уикенд“, като се позовава на хора от екипа му. Задачата на пазвантите не е да бранят Дългия от наемни убийци или досадни почитатели, а от провокатори – отбелязва изданието.

Опитният шоумен и тепърва прохождащ политик е убеден, че в държавата има хора, готови да му подхвърлят дрога, за да предизвикат ареста и очернянето му пред обществото.
„И след като стана мегазвезда, Слави дълги години ходеше без гардове около себе си – като напълно нормален човек. В един момент обаче до него стигна информацията, че определени среди са поръчали да се подхвърлят тайно наркотици в колата му. Тогава много се притесни и започна да си търси гавази“ – споделят от антуража на шоумена. Те допълват, че противно на слуховете, Трифонов никога не бил пробвал кокаин. Не употребявал и алкохол. Дългия страдал от хипохондрия и си давал сметка, че ако пийне или се надруса, психиката му ще се влоши още повече“ – твърдят хора от обкръжението му.

Притеснен, че злонамерени типове ще му подхвърлят наркотици в колата, за да бъде арестуван и публично унизен, Дългия своевременно взел мерки и решил да увеличи драстично броя на охраната си.

Слави Трифонов

Слави се страхува панически от провокатори

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар