Последни новини за банкерката Невена Йорданова, която задигна над 1 милион

Последни новини за банкерката Невена Йорданова, която задигна над 1 милион
5 (100%) 1 vote

Днес Окръжният съд във Варна реши съдбата на банкерката Невена Йорданова, която задигна над 1 милион лв.

Окръжният съд във Варна взе решение за промяна на мярката за отклонение банкерката Невена Йорданова. Варненката е с обвинение за присвояване на над 1 милион лева. Мярката й бе променена на по-лека.

Сумата, която Невена е задигнала, е била превеждала по сметки на лица, които тя не познава лично. Банкерката е имала и съучастник от ромски произход.

Светлана Данева, която е наблюдаващ прокурор по случая заяви в изявлението си, че не е ясно къде се намират присвоените пари. Тя допълни, че съществува реална опасност Невена Йорданова да използва неправомерно присвоените средства за бягство, пише БЛИЦ, позовавайки се на dir.bg.

Съдия Светлозар Георгиев мотивира решението си освобождаване на Невена с довода, че разследването по случая е хаотично и разполага с малко документи.

Днес обвиняемата се разплака в съда и призна вината си. Тя обеща да окаже съдействие на разследващите при положение, че бъде освободена у дома. Съдът реши тя да бъде пусната под домашен арест с гривна, която ще следи местоположението й.

В съдебната зала стана ясно, че част от парите са скрити. Не е изключено Невена да е имала и други съучастници в схемата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар