Снахата на Васил Божков прикова всички погледи

Снахата на Васил Божков прикова всички погледи
5 (100%) 1 vote

Снахата на Васил Божков отново успя да прикове всички погледи към себе си

Снахата на Васил Божков – Ива Божкова отново прикова всички погледи. Тя привлече вниманието с появата си на представянето на Hell’s Kitchen в столично йога студио, пише Марица.бг.

Не е известно Ива да е запалена кулинарка, но въпреки това тя се появи в кулинарното шоу. Снахата на Васил Божков прочете няколко емоционални откъса от книгите на трима от най-известните световни топ готвачи. Тя бе в компанията на своя най-добър приятел и колега Мон Дьо и водещата на „Събуди се” – Мартина Ганчева. Тримата впечатлиха зрителите с маниерите на изкусни йога последователи. Телевизионерите бяха седнали на пода по чорапи, с кръстосани крака.

Проверка на Hotnews.bg установи, че най-голямата сестра на Ива- Елена е преподавател по йога в същото студио.

Остава загадка дали изборът кулинарното шоу да бъде промотирано в това студио е умишлен. За разлика от Ива Божкова, сестра й Елена не обича да присъства в медийното пространство.

През 2014 година Елена се венча с предприемача Лъчезар Йорданов на приказно тържество на черноморския бряг. Почетен гост на сватбата бе синът й Стефан, който е плод на любовта с бившия й приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар