Алла Пугачова замяза на пластмасова кукла (Вижте как рискува живота си)

Гласувайте за статията

Примадоната с няколко пластични операции на лицето, въпреки забраната на лекарите

Алла Пугачова тотално е променила външния си вид, забелязват феновете, които непрекъснато се интересуват от певицата.  Че се е подложила на пластични корекции лъсна още след Нова година когато тя започна да публикува селфита и видеоклипове в своя инстаграм.

На тях Алла Борисовна трудно може да бъде разпозната. Тя е видимо по-слаба, има по-изразени скули и опъната кожа на брадичката и шията. Феновете смята, че досущ е замязала на пластмасова кукла.

Подозренията, че 70 годишната руска певица е направила нещо с външния си вид се засилиха когато звездата се появи на премиерата на филма „Лед”.

Снимка: super.ru

Както стана известно Алла малко преди новата година е прибягнала до помощта на пластичен хирург. Тя се обърнала към известна клиника за разкрасяване в центъра на Москва, която е собственост на един от светилата в пластичната хирургия, известен в средите на шоубизнеса.

Снимки: Инстаграм

Пугачова се подложила на серия от процедури, включващи корекция на брадичката, повдигане на клепачите, а също така и лифтинг на лицето.

Решавайки се на тази хирургична намеса певицата всъщност постави в риск живота си. Тя е претърпяла няколко сърдечни операции и лекарите й забраняват всякакви упойки. Без тях обаче пластичната хирургия е невъзможна.

Алла Брисовна не отказва да коментира външния си вид, но никога не признава, че има нова хирургична интервенция, предават от super.ru.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Алла Пугачова замяза на пластмасова кукла (Вижте как рискува живота си)”

  1. Ооо,

    февр. 20. 2020

    Вече има методи при ,които няма нужда от пластични опрации.Това са ДНК корекции . Възстановяване на митхондриите, теломеразите и стволовите клетки.Възрастта може да се върне с поне 25 години назад в истинския смисъл на думата. И, не само външно , но и на човешките органи и тъкани! Но не всеки обаче, има достъп до това !:)

Добавете коментар