Хороскоп за 20 февруари, четвъртък – от Везни до Риби

Хороскоп за 20 февруари, четвъртък – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Имате лични проблеми и затруднения, които е добре да държите извън професионалните си задължения. Опитайте се да не се фокусирате върху тях, докато сте на работното си място. Отделете време за почивка и помислете върху проблемите. Ако имате нужда, поговорете с близките си за това, но гледайте да не ги обременявате психически.

Скорпион
Внимавайте с колко хора си уговаряте среща. Без да се усетите, ще имате твърде много задачи и ангажименти. В края на деня ще се чувствате доста изморени. Освободете вечерта си само за вас. Имате нужда да останете сами и да помислите върху някои от разговорите, които сте водили днес и да ги анализирате внимателно в детайли.

Стрелец
Четвъртък ще е позвотворен ден, но имате нужда от време само за себе си. Обръщате внимание на всички около вас, но не и на себе си. Отделете нужното време за почивка и се насладете на спокойствието. Ще получите вълнуваща новина, която в краткосрочен план ще обърка плановете ви – нещо типично за Ретроградния Меркурий, в чийто период сме.

Козирог
Денят ви ще е спокоен и прятен. Прекарайте време с половинката си – наскоро не сте имали възможност да сте заедно. Насладете се на задълбочените разговори и приятната компания. Ще се появи идеята за пътуване – забавлявайте се с обсъждането на евентуални дестинации, но не се настройвате ваканционно предварително, тъй като пред вас стои още много работа.

Водолей
Отскоро сте осъзнали, че имате някакъв личен проблем. Помислете за него и опитайте да намерите решение. Не се притеснявайте да се посъветвате с някой близък – ще получите подкрепата, от която имате нужда. След време ще намерите решение и ще се почувствате по-спокойни и радостни. Ще сте усвоили и още един житейски урок.

Риби
Изпитвате затруднения с финансите си. Опитайте да решите проблема сами и да се съставите финансов план за следващите дни. Придържайте се към него и след време всичко ще е наред. Неочкавано посещение ще подобри настроението ви. Ще получите интересна новина, която обаче не може да се тълува еднозначно. Не си правете важни планове за днес.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар