Хороскоп за 20 февруари, четвъртък – от Овен до Дева

Хороскоп за 20 февруари, четвъртък – от Овен до Дева
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Задават се вълнуващи промени на работното ви място. Точно заради това е нужно да намерите баланс – напоследък сте съсредоточени само върху задълженията си. Прекарайте време само със себе си и се отпуснете. Опитайте да се фокусирате върху хобито си, ще ви разнообрази. Ако нямате пък хоби, отдайте се на любимите си занимания, но преди това открийте време за разходка.

Телец
Ще получите интересна новина. Преди обаче да изразите мнението си по темата, проверете дали информацията е достоверна. Всичко изглежда твърде хубаво, за да е истина, затова имайте едно наум. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от вашата подкрепа и се постарайте да му я отдадете безрезервно.

Близнаци
Добре е днес да опитате да запазите спокойствие и да държите мислите си само за себе си. Стресирани сте, което кара всеки проблем и всяка пречка да изглеждат по-сериозни, отколкото са всъщност. Забавете темпото и ако е възможно, тръгнете по-рано от работното си място, за да направите една по-дълга разходка, която ще ви се отрази освежаващо.

Рак
Денят ви е натоварен и тревожен. Имате много задачи в графика си – ще се наложи да подредите приоритетите си и да действате спрямо тях. Не се притеснявайте да потърсите помощ – ще получите подкрепата, която търсихте. Отделете време само за себе си и се насладате на тишината и спокойствието у дома.

Лъв
Денят ви ще е натоварен и много хора ще имат нужда от помощта ви. Важно е да поставите себе си на първо място и да се справите с вашите задачи, след това обърнете нужното внимание на околните. Ще контактувате доста с нов колега, който бързо ще се превърне в приятел. Не правете стратегически планове, а се отдайте на рутинните си задължения.

Дева
Днес ще ви е трудно да балансирате между работа и семейство. Работата ви ще спори, затова отдалете повече време на близките си. Ще получите очакван доход, но не бързайте да харчите парите, а ги отделете за „черни дни“. Предстои ви разговор, който е свързан с кратко пътуване.

Вижте какво вещаят звездите за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар