Алекс Петканова влиза в „Гласът на България“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Алекс Петканова става част от екипа на „Гласът на България“

Алекс Петканова си намери работа в музикалното риалити „Гласът на България“. Жената на Даниел Петканов става репортер. От 23-ти февруари в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ ще влезе жената на Лудия репортер.

В тандем с добре познатите звездни водещи – хип-хоп дуото Павел и Венци Венц, Александра ще следи какво се случва в предаването. Три пъти седмично тя ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи на bTV Media Group.

Алекс Петканов влиза зад кулисите на шоуто, където ще представя авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър“. Онлайн потребителите ще могат да ги гледат в официалния сайт и във Фейсбук страницата на предаването. Петканова ще разкрива за зрителите вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите.

Като V-Reporter тя ще предлага и забавни предизвикателства, показващи в различна светлина както кандидатите за слава, така и Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев.

„Много съм щастлива, че Би Ти Ви ми даде възможност да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу! Радвам се, че мога да проследя от различен ъгъл пътя на талантите към голямата сцена и да споделя със зрителите най-вълнуващите преживявания на участниците в битката за титлата „глас на България“. В дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ участниците и треньорите ще покажат повече от емоциите, надеждите и амбициите си“, коментира Александра, пише glasat.btv.bg.

Алекс Петканова влиза в новия сезон на "Гласът на България" сн. Инстаграм

Алекс Петканова влиза в новия сезон на „Гласът на България“ сн. Инстаграм

Новият сезон на „Гласът на България“ започва на 23-ти февруари. А феновете на предаването ще могат да следят всичко, което се случва зад кадър, благодарение на допълнителните видеоматериали. Те ще бъдат достъпни на официалния сайт и във Фейсбук страницата на предаването. Как ще справи Алекс Петканова в новото си  амплоа на V-Reporter, предстои да видим много скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар