Ивана разкри има ли мъж до себе си

Ивана предпочита да е сама. В специално интервю поп фолк изпълнителката открехна завесата около личния си живот. Тя сподели какво за нея е любовта и какво иска от една връзка. "Любовта може би е смисълът на целия живот. Ако говорим за любовта между мъж и жена, все повече във времето започвам да мисля, че човек първо трябва да е наясно със себе си, да се харесва, да се самооцени и тогава да бъде готов за една връзка, в която иска не другият да го допълва, а да даде възможност на човека до себе си да го обича и да обичаме без условия и очаквания", казва Ивана, пише "България днес".

Принцът на бял кон

Според певицата жените не трябва да чакат принца на бял кон, който да ги направи щастливи. Те трябва да са щастливи от това, което са и от ежедневието си, да са доволни от самите себе си. "В повечето случаи хората очакват, особено ние, жените, принца на бял кон да дойде да ти оправи живота. Ако се появи, тогава има смисъл в живота, което не го усещам така спрямо моя светоглед. Аз искам да съм добре със себе си, независимо дали съм с мъж или без. Трябва да съм осъзнала защо ми трябва тази любов и тя да не бъде непременно само даване, не трябва да изискваме от другия до нас постоянно. Не може да казваме: "Направи ме щастлива", това е безумно. Ако аз не съм щастлива с ежедневието си и със себе си, как ще дойде друг човек и ще ме направи щастлива. За мен любовта е да дадеш свобода, да не ревнуваш, да не изискваш, да не караш другия да се променя или ти да се променяш заради него. Това с компромисите също не го разбирам, защо да правя нещо, което не ми харесва, за да е удобно на партньора ми, или обратно. Такава връзка с компромиси не е добре, слагат се някакви условия. Е, Боже, това не го разбирам наистина", споделя още Ивана.

Болезнена ревност

Певицата разкрива, че в момента няма мъж до себе си, но е щастлива. Тя обаче не крие, че е изпитвала болезнена любов и ревност. "О, да, имала съм и затова казвам, че сега в един момент предпочитам да съм сама. Сега осъзнавам, че не бих направила такива компромиси със себе си и не бих го причинила на друг човек", категорична е поп фолк изпълнителката. [caption id="attachment_619695" align="aligncenter" width="220"]Ивана предпочита да е сама сн. Фейсбук Ивана предпочита да е сама сн. Фейсбук[/caption] Ивана признава още, че е изпитвала ревността и на свои гръб. "Охоо, това е била една от основните причини за разделите и компромисите. Хубаво е да има сладка ревност, но тази безумна ревност, която ти изсмуква цялата енергия и си в състояние на обяснителен режим постоянно, е безумно. Хората, които са ни половинки, имам  предвид на гилдията, артисти и музиканти, ако не са хора от същия бранш, е много трудно. Иначе не знам каква толерантност би трябвало да има, другият да те трае с капризите и постоянните ни ангажименти", споделя още Ивана.