Плачете: Кулагин остави България, премести се в Дубай! (още подробности)

Кулагин се установи в любимия си Дубай
1

Валентин Кулагин, който скандализираше навред, вече си живее в Дубай!

Радост за едни, мъка за други, но фактите са си факти. България изгуби най-добрия си гримьор. Устатият Валентин Кулагин загърби родината и се пресели в Дубай.

Кулагин
Кулагин се установи в любимия си Дубай

Бившият брадър бачка в емирството, където работи в един от най-големите салони за красота. Клиенти са му световни звезди.

Гримьорът не спира да се фука с произведенията си върху виповете. Той е толкова популярен, че графикът му е запълнен за месеци напред.

Той от години работеше в Дубай, но на повикване. От началото на януари обаче се уредил да работи постоянно и вече се е преместил в екзотичната страна. Само за час Кулагин прибира няколкостотин долара.

Наскоро за грим при него се появи и Николета Лозанова. Половинката на Ники Михайлов е избрана за лице на престижна дубайска компания, от където я пратили при сънародника й за грим, пише вестник България днес.

Кулагин се радва на живота си в емирството като наскоро дори си взе луксозна кола под наем. Той надали ще се върне за постоянно у нас, още повече, че в родината ни не е особено долюбван от масите.

Припомняме, че заради острия си език, той винаги е бил трън в очите на мнозина. Дали в Дубай ще бъде по-различно?!

1 коментар
  1. Иванчо казва

    Плачете, един джендър по-малко !!!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.