Брад Пит разкара бивш любовник на Джен (Вижте колко я ревнува)

Гласувайте за статията

Актьорът забрани на бивше гадже на Анитън да й досажда

Връзката на Брад Пит и Дженифър Анистън се следи от близо от феновете на двойката по цял свят. През последните няколко месеца не спират слуховете, че помежду бившите е пламнала страстта с нова сила. Така, че техните почитатели се надяват в най-скоро време те да обявят, че са заедно.

Наскоро обаче друг бивш любовник на Джен започна отново да проявява интерес към нея. Преди години тя имаше афера с музиканта Джон Майер, но връзката им още от начало бе обречена на неуспех. Двамата изобщо не си пасваха и никой не се учуди когато се разделиха.

Фженифър Анистън с бившето си гадже Джон Майер
Снимка: newsyou.info

Скоро Майер когато разбра, че Брат Пит и актрисата са на крачка да се съберат отново той инсценира уж случайна среща с Анистън на улицата.

Рейчъл от „Приятели” естествено се зарадва, че вижда бившето си гадже, в в небрежен разговор му сподели, че сега е на седмото небе от щастие заради това, което й се случва с Брад. Признанието й удари по егото на кънтри певеца.

Според източник, близък до актьорите щом Пит разбрал за срещата се ядосал много. Той се обадил на Джон и му казал незабавно да остави Джен намира и повече да не я безпокои. Майер трябвало да го послуша защото носителят на Оскар е много влиятелна фигура както в киното, така и в музиката. Само една дума да каже на някого и музикантът може да се сбогува с кариерата си, предават от newsyou.info.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар