Хороскоп 19 февруари, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Сряда ще е натоварена за вас. Ще добавите срещи и уговорки в глафика си, но няма да забележите, че сте прекалили. Ще се наложи да подредите приоритетите си и да отложите някои от тях за следващите дни. Обърнете внимение на половинката си – предстои ви сериозен разгово, в който трябва да внимавате.

Скорпион
Очертава се неприятен ден за вас. От известно време сте в конфликт с някого и той се изостря с всеки изминал ден. Трябва да осъзнаете, че не дължите обяснение на никого и се опитайте да избягвате разговори. Ще получите дългоочакван доход, който ще подобри настроението ви за кратко. Просто се снишете и изчакайте денят да отмине.

Стрелец
Ще усетите, че някой колега приема изпълнението на задачите си като състезание. Това не трябва да ви притеснява – останете фокусирани върху вършенето на вашите задачи. Ще се появят конфликти, в които е по-добре да не участвате. Неочаквана среща ще ви зарадва и ще разведри настроението ви.

Козирог
Днес ще осъзнаете, че критикувате околните и изпълнението на задачите им твърде много. В същото време обаче пропускате важни детайли във вашите анжажименти. Опитайте се да се фокусирате върху себе си и своята работа. Предстоят ви изненади, касаещи семейството ви. Не се страхувайте от промените, които са неизбежни.

Водолей
Денят ще е ползотворен. Усърдната ви работа през последните седмици днес ще бъде възнаградена. Ще получите финансов бонус, който ще подпомогне значително бюджета ви. Ще прекарате повече време с човек, с когото сте се запознали наскоро. Объркани сте емоционално, затова внимавайте с думите и с действията си.

Риби
Въпреки че нищо лошо не се е случило, настроението ви няма да е особено добро. На работното място се постарайте да запазите мислите си за себе си – в потивен случай ще създадете ненужно напрежение. Денят не е подходящ за пътуване. Погрижете се за здравето и спокойствите си. Имате нужда от презареждане.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар