Хороскоп за 19 февруари, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Ще имате нужда от помощ за изпълнението на някои задачи. Не се притеснявайте да помолите някой колега за помощ. Ще прекарате време с него, в което ще успеете да го опознаете по-добре. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от подкрепата ви, така че се раздайте безрезервно.

Телец
Наскоро сте намерили баланс между спестяване и харчене. Въпреки това не отказвайте категорично, ако получите покана за събитие, което не сте сигурни дали можете да си позволите. Определете бюджет и се забавлявайте. Предстои ви вълнуващо запознанство, но не се увличайте прекалено обаче – не винаги зад блясъка се грие благородство.

Близнаци
В средата на седмицата ще се появят вълнуващи проекти на работното място, но вие ще се чувствате колебливи и несигурни. Не позволявайте на емоциите да ви водят. Ако е възможно, направете избора утре и тръгнете по-рано към дома. Спонтанна среща с близък ще ви откъсне от мислите ви за кратко и ще ви разведри.

Рак
Денят ви ще е натоварващ, но успешен. Вълнувате се от изпълнението на дадена задача, но се притеснявате твърде много за незначителните неща. Намалете темпото – няма да може да я приключите скоро. Ще получите интересна новина, свързана с подобряване на финансовото ви положение. Все пак нямайте прекалено високи очаквания.

Лъв
Ако ви се наложи да работите в група днес, не взимайте участие в конфликтите, които ще се появят. Изчакайте обстановката да се успокои и тогава предложете идеята си. Към края денят ще е по-приятен и спокойен. Имате нужда от почивка – отделете време само за себе си, което да прекарате с любимите си занимания и близките си хора.

Дева
Денят ви ще е изключително продуктивен. Няма да срещнете затруднения, докато изпълнявате задълженията си. Не се натоварвайте с допълнителни задачи – по-добре си почивайте, защото ви предстоят по-тежки дни. Покана за среща ще ви развълнува. Поглезете се с нещо малко – заслужавате го. Малката радост ще ви донесе много енергия.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар