Новият сериал на Би Ти Ви „Съни бийч“ сниман в покоите на Арабаджиеви

Гласувайте за статията
Сериалът „Съни бийч“ стартира в петък, 21 февруари

Ветко и Маринела Арабаджиеви са отворили личните си покои в Слънчев бряг за снимките на новия сериал на Би Ти Ви „Съни бийч“ – пише в. „Уикенд“. Всеки, който се интересува как са живели милионерите, преди да им повдигнат обвинения за пране на пари, може да види именно в тази продукция. Тя изобилства от луксозни мебели, скъпи дамаски, балдахин и огромна дома изобилие, за тоето вероятно са платени милиони – отбелязва изданието.

Обзавеждането е напълни в стила на Слънчев бряг – скъпо, крещято и натрапващо се със своята претенциозност. Човек има чувството, че целта на декоратора е била да набута възможно най-много форми, стилови и орнаменти в една-единствена стая. Затова пък сериалът е всичко онова, което може да се очаква от една добра комедия – забавни ситуации, крилати фрази, неочаквани обрати и образи, които могат да оправят вечерта на всеки киселяк, седнал пред телевизора, за да убие малко време.

Иво Аръков буквално избива рибата като спасител край басейна, който предпочита да забавлява застаряващи чужденки, вместо да следи за безопасността на летовниците. Това е една от малкото комедийни роли на актьора, който досега се е представял основно в драматични сюжети.
Другото изключително присъствие на екрана е на Лидия Инджова, при която като че ли няма слаба роля. След полицайката Донка в сериала „Дяволското гърло“ сега тя играе археоложка, нотоварена със задачата да развива културен туризъм в Меката на пияните абитуриенти.

Иво Аръков и Бойко Кръстанов с впечатляващи роли в сериала

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар