Сестрата на Меган Маркъл я срина със земята (Вижте какво разкри Саманта Маркъл)

Гласувайте за статията

Сестрата на Меган Маркъл с нови критики към херцогинята

Доведената сестра на Меган Маркъл – Саманта, не пропуска възможност да очерни херцогинята на Съсекс. Ето че тя отново коментира съпругата на принц Хари. „Кралското семейство винаги е било за Меган трамплин към пътя й за достигане на нови висоти“, обясни тя.

54-годишната Маркъл отново коментира кралската си родственица, която не е виждала от около 10 години. В интервю за „Daily Star Online“ Саманта обвини Меган, че нарочно е очернила 38-мия рожден ден на Кейт Мидълтън, за да анонсира Мегзит.

„Меган просто завижда на Кейт“, обяснява Саманта и пред британския таблоид „The Daily Mail“. „Но тя никога не може да се сравни с нея. Кейт е икона. Тя единствено демонстрира кралско величие и е приела прелестната роля на майката“, казва още доведената сестра на херцогинята на Съсекс.

По-рано Саманта Маркъл обясни и за истинските намерения на Меган да се омъжи за принц Хари. „Кралското семейство за нея е просто трамплин да достигне колкото се може по-големи висоти“, уверява доведената сестра на Меган. Но тези коментари явно не са правилният начин да се сближи нито с Меган, нито с Кейт. Една от версиите е, че Саманта всъщност иска да се доближи до кралското семейство.

Отначало тя се опита да намери в лицето на Меган съюзница, но получи хладен и равнодушен отговор. Именно затова Саманта реши бързо да премине от другата страна и започна да дава пространни интервюта, в които все повече се стараеше да предразположи Кейт и да очерни Меган. Тя не пропуска възможност да сипе похвали за съпругата на принц Уилям като дори обясни за безупречния й стил, че може да носи тоалет за 200 долара, все едно струва 2 милиона.

Саманта не е единствената роднина на Меган, която й причинява тревоги. Баща й Томас Маркъл също й отправя доста критики. Той дори взе страната на британския таблоид „Mail on Sunday“ при бъдещи съдебни дела.

Сестрата на Меган Маркъл я срина със земята сн. Инстаграм/ susssexroyal

Сестрата на Меган Маркъл я срина със земята сн. Инстаграм/ susssexroyal

В същото време Меган Маркъл не коментира изказванията на семейството си. Тя се опитва да покаже независимост и да устрои новия си живот с принц Хари и сина им Арчи във Ванкувър, Канада, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар