Женски драми! Приятелката на Оланд унижи Бриджит Макрон публично (Още за скандала)

Гласувайте за статията

Приятелка на Франсоа Оланд унижи Бриджит Макрон, не я поканила на обяд

Приятелка на Франсоа Оланд предизвика обществен скандал във Франция, с опит да унижи публично първата дама Бриджит Макрон. Съпругата на настоящия президент на Франция пренебрегнала предшественицата си на официален обяд и не я поканила. Ядосаната дива /която е и актриса по професия/обаче публично се оплака от този факт.

Новината бе разпространена от френското издание „Пари мач“, което съобщава, че миналата година Бриджит Макрон е организирала официален обяд, на който поканила някои от най-известните дами обитавали Елисейския дворец. Сред тях били Карла Бруни – Саркози, както и Валери Триривильор – бивша приятелка на Франсоа Оланд.

Жули Гайе, жената, която раздели бившата първа двойка и по-късно обитаваше Елисейския дворец, като приятелка на Оланд, побесняла, когато научила. Въпреки че никога не е изпълнявала функциите на първа дама, тя се почувствала обидена и оскърбена. След това изпратила доста гневни и дори обидни послания на новата първа дама.

Бриджит Макрон не си направила труд да й отговори, но Гайе заплашила да спре финансирането на кампаниите на Макрон от фондацията на Франсоа Оланд.

За Гайе обаче най-обиден бил фактът, че нейната съперница и бивша приятелка на Оланд е била поканена на обяда, но не и тя.

Гайе дори нарекла президента „предател“ и го заплашила с финансови проблеми. Въпреки това след интервюто отказала да засегне темата и да направи допълнителни коментари.

Интересното обаче е, че докато досега семейство Макрон поддържаха по-близки отношения с Оланд, след този скандал са показали сближаване с Никола Саркози и съпругата му Карла Бруни.

Скандал между Бриджит Макрон и Жули Гайе във Франция сн. Уикипедия

Скандал между Бриджит Макрон и Жули Гайе във Франция сн. Уикипедия

Факт е, че семейство Оланд имат сериозни конфликти с фамилията Саркози и съперничеството между двете фамилии продължава от доста време. А приятелството с първата двойка е от голямо значение и за двете страни. Досега Оланд разчиташе на по-близки отношения с Макрон, но след инцидента между двете дами, много е вероятно семейство Саркози по-често да бъдат виждани в Елисейския дворец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар