Марая Кери най-глезена в Холивуд (Вижте луксозния живот на певицата)

Гласувайте за статията

Марая Кери най-глезена в Холивуд

Марая Кери е най-глезената певица в Холивуд. Изпълнителката си живее като истинска принцеса и то не само защото преди години беше омъжена за Томи Мотола. Тя е и една от най-скъпоплатените звезди в Америка. И въпреки славата й на истинска дива, графикът й с участия буквално е затрупан за години напред.

В същия лукс Марая отглежда децата си Монро и Мароко. Близнаците й получават най-красивите дрехи, игри или бижута, които може да поиска едно дете.

Певицата от своя страна не пропуска възможност да ги покаже на червения килим. Често с тях е и бившият й съпруг Ник Кенън. Двамата не можеха да се търпят, но в името на децата сключиха примирие.

Певицата от своя страна е толкова известна, че може да си позволи да изнася концерти с наследниците си. Въпреки че известните по принцип държат децата си далеч от камерите, Марая прави точно обратното. Тя дори ги води на концертите си и те често пеят с нея. Неслучайно мнозина твърдят, че децата й са пораснали на сцената.

Марая освен това държи приятелски връзки със семейство Обама. И дори нещо повече – двете й деца също са близки с бившето първо семейство.

Кери също така редовно се забавлява с ваканции в Аспен и други курорти в Европа. А не пропуска и възможност да покаже колко е успяла като наема целия Дисниленд за рождения им ден.

Луксозните вечери с известни личности и пътуванията с яхта са нещо обичайно за Марая. Певицата успя да се помири с бившия си съпруг и дори и смразени, двамата остават приятели и до днес.

Марая Кери най-глезена в Холивуд сн. Инстаграм

Марая Кери най-глезена в Холивуд сн. Инстаграм

По време на празниците Марая е удивителна. А извън прожекторите певицата се старае да покаже и другата страна на нещата. Изпълнителката пазарува в супермаркети и дори води децата си да й помагат на различни благотворителни инициативи. Но най-невероятното е, че след ужасния развод с Ник Кекън двамата продължават да демонстрират приятелски отношения и да показват на всички, че са истинско семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар