Нов клип с Меган Маркъл разкри истината за нея (И защо не става за принцеса)

Нов клип с Меган Маркъл разкри истината за нея (И защо не става за принцеса)
3.5 (70%) 2 votes

Нов клип с Меган Маркъл разкри истината за нея

Меган Маркъл не е родена за принцеса и не става за такава. Самата херцогиня неведнъж е споделяла, че не се интересува от възможностите и привилегиите в двора, нито от строгия протокол. А видео докато се изявява като редактор в британския „Вог“, разкрива истината за нея.

Пред редактора Меган е изключително отпусната и сърдечна, и се държи изключително приятелски с него. „Тя дойде пълна с енергия и идеи. Поздравих я и й казах „Много ми е приятно да се срещнем херцогиньо. А тя ми се усмихна и каза „Моля, наричайте ме Меган и нека си говорим на „ти“.

От този момент — нататък Меган се държи изключително сърдечно и отпуснато, твърде далеч от образа на кралска особа. Именно това й свободно поведение и отказ да се съобразява с кралските условности я превърна в парий пред обществото.

Херцогинята искаше да живее като обикновен човек в рамките на кралското семейство. И в същото време да се възползва поне частично от привилегиите на кралския двор, но не успя.

Междувременно опитите й да започне нов живот с принц Хари в Канада, също среща затруднения. Канадците отказаха да плащат за кралската охрана, а срещу принца е бил предотвратен опит за покушение само преди дни. Въпреки това двойката продължава да упорства с желанието си да живеят като обикновени хора. Или като кинозвезди.

Видео с Меган Маркъл показа защо не може да е принцеса сн. You Tube

Видео с Меган Маркъл показа защо не може да е принцеса сн. You Tube

Меган Маркъл от своя страна продължава да повтаря, че не е принцеса и не се чувства член на кралското семейство. Заради това отказа и да уважи и рождения ден на принц Андрю, което се състоя преди дни. Партито беше в тесен кръг в стила на 60-те от миналия век. А семейството се забавлява изключително много. Официалните тържества предстоят, но семейството отпразнува събитието предварително, само с най-близките си роднини.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар