Дженифър и Брад пак разбуниха духовете (Уж не са заедно, а осиновяват дете)

Гласувайте за статията

Дженифър и Брад отново разбуниха духовете, осиновяват дете

Дженифър и Брад отново разбуниха духовете. Откакто се прегърнаха на наградите на актьорската гилдия, двамата са в устите на фенове и репортери непрекъснато. Според спекулациите двойката не живее заедно, но пък смята да осинови общо дете.

Брад има три биологични деца от Анджелина — син Нокс и две дъщери — Шайло и Вивиан. Той и актрисата също така споделят общо попечителство и над три осиновени деца — Захара, Пакс и Мадокс, който замина да учи в Южна Корея биохимия. Дженифър от своя страна се разведе със съпруга си Джъстин Теру, но без да ражда деца — факт, заради който е преследвана от години.

Актрисата обаче явно е размислила по повод бебетата, тъй като последните слухове гласят, че тя и Брад очакват дъщеричка. И дори нещо повече — Джен била невероятно ентусиазирана по повод предстоящото осиновяване.

Звездата от „Приятели“ и Брад дори заминали за Мексико, където осиновяват общо дете.

„Те ще бъдат страхотни родители. И двамата искат еднакво да участват в живота на детето, което скоро трябва да осиновят“, твърди източник за чуждестранните медии.

Източникът твърди още, че Дженифър и Брад планират да купят и общ дом, който да превърнат в жилище за новата си дъщеря. Освен това искали да я защитят от феновете си и с нетърпение очаквали да я доведат в Америка.

Дженифър и Брад разбуниха духовете сн. Инстаграм

Дженифър и Брад разбуниха духовете сн. Инстаграм

Тези разкрития изглеждат невероятни, на фона на това, че актьорът има шест деца, за които да се грижи. А Анистън неведнъж е споделяла, че след няколко аборта й е минало всякакво желание за деца. Що се отнася до събирането им с Брад, актрисата продължава да твърди, че са само приятели. Феновете и приятелите им обаче не вярват на нито един от двамата. И продължават да спекулират относно връзката им и бъдещето им заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар