Неподозирано разкритие за бизнеса на любимия на Галена

Неподозирано разкритие за бизнеса на любимия на Галена
5 (100%) 1 vote

Галин – любимият на Галена, не е собственик на прочутата фабрика за вафли

Съпругът на Галена – Галин, който е по-известен като Гальо Вафлата, се оказа, че не е собственик на прочутата фабрика за захарни изделия. Очевидно той не е това, за което се представя.

Читател на HotArena разкри истината за него. Оказа се, че мъжът на Галена разчита на парите на майка си. Проверка в търговския регистър потвърждава достоверността на сигнала. Според официалните данни, показва, фабриката за вафли е собственост на майката на Галин и на друг съдружник.

Любимият на фолкаджийката не фигурира нито като собственик, нито като съдружник. Името му излиза единствено като управител на заведения. Очевидно майка му е преценила, че е по-добре да го държи далече от семейния бизнес заради афинитета му към чалга певиците и алкохола.

За Галин се заговори покрай първия му брак. За кратко той бе съпруг на фолк певицата Десислава. Бракът им не просъществува дълго, но веднага след раздялата Галин се насочи към следващата чалгаджийка. Той замени Деси Слава с колежката й Галена. Последната не успя да го закара пред олтара, но за сметка на това го дари с две деца.

По всичко личи, че майката на Галин не е доволна от избора му на снахи и това е причината да го отреже от семейния бизнес. Поради тази причина той се е насочил към ресторантьорския бизнес и върти няколко кръчми, в които половинката му да пее без да получава хонорар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар