Страшен скандал в Бъкингам! Кралското семейство потресе с този акт

Гласувайте за статията

Сайтът на Бъкингам с невероятен гаф

Страшен скандал се вихри в Бъкингам! Кралското семейство потресе феновете си с този акт. Посетители на официалния им сайт са били препратени към китайски п*рносайт. Причината – огромна грешка в линка към благотворителна инициатива.

Вместо към благотворителност обаче, потребителите били пренасочени към страница, която предлага п*рно и „с*кс на живо“, пише „The Sun“. А най-лошото е, че платформата някак успява да преодолее и детската защита, което на практика означава, че всеки има достъп до сексуалните видеа и снимки.

На официалния сайт royal.uk се казва, че е дом на кралското семейство и на него водеща е снимка на кралица Елизабет Втора и принц Филип. Освен информация за кралските особи, сайтът включва и линкове към различни благотворителни каузи, в които те са замесени. Там трябвало да има и линк към официалния сайт на Dolen Cymru – lesotholink.org, но на негово място бил сложен линк, който водел към сайта с нецензурно съдържание.

Именно изданието „The Sun“ оповестява Двореца за ужасната грешка. Патрон на тази благотворителна кауза, която помага на хора в Уелс и Лесото, е принц Хари. Държавата в Южна Африка е близка до сърцето на принца и той прекара цяла година там през 2004-та.

Това не е първият с*екс скандал, в който кралското семейство се забърква. Последният такъв бе със сина на кралица Елизабет Втора – принц Андрю. Той обяви, че се оттегля от кралските си задължения, тъй като скандалът с Джефри Епстийн се превърнал в „голямо смущение“ за кралското семейство.

Той бе обвинен, че е бил част от мрежата на Епстийн, на който бе повдигнато обвинение, че в продължение на години е организирал мрежа от десетки млади момичета под негово влияние, които са правели масажи, преминаващи в изнасилвания в имотите му.

Страшен скандал в Бъкингам сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Страшен скандал в Бъкингам сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Финансистът беше намерен мъртъв на 10-ти август в килията си в затвора в Ню Йорк. Резултатите от аутопсията потвърдиха самоубийство, пише life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар