Хороскоп за 18 февруари, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездети за днес според хороскота на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Много хора ще търсят подкрепата ви днес. Помогнете на тези, които наистина не могат да се справят сами. Не забравяйте, че и вие имате задачи, върху които трябва да се фокусирате. Ако имате планове за вечерта, но предпочитате да останете у дома си, кажете си – ще бъдете разбрани и няма да срещнете конфликти. Направете нещо, за да ви е уютно вкъщи – сгответе нещо вкусно, купете хубаво питие…

Скорпион
Въпреки че е още началото на седмицата, вие се чувствате изтощени. Не приемайте трудни предизвикателства на работното място – придържайте се към това, което знаете. Прекерейте колкото се може повече време у дома. Насладете се на компанията на близките си, на уюта и спокойствието вкъщи.

Стрелец
Напоследък усещате напрежение между вас и някой приятел. Опитайте се да говорите с него и да намерите решение на проблема. Стойте далеч от конфликти и запазете спокойствие. Ще успеете да намерите изход от ситуацията, което ще ви направи по-спокойни и отпуснати. Имате нужда да се посъберете малко и да не се разпилявате излишно.

Козирог
Усещате, че сте се отдалечили от някой близък, но не знаете какво го е провокирало. Опитайте днес да намерите причината и да решите проблема. Отделете време само за себе си – имате нужда от почивка. Разнообразете хобите си с нови идеи. Ще получите дълго чакана и интересна новина. Тълкованието ѝ обаче няма да е еднозначно.

Водолей
Днес ще ви хрумнат интересни и печеливши идеи. Най-добре е да ги запишете някъде, за да помислите върху тях по-късно. Не се разсейвайте от задълженията си – това ще ви помогне да приключите с тях по-бързо. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от вас и вие трябва да му отделите достатъчно внимание.

Риби
Внимавайте на кого се доверявате днес – може да ви подведат. Запазете някои новини само за себе си. Добре е първо да се уверите, че са достоверни, и тогава да ги загласявате. Обърнете внимание на половинката си, която сте пренебрегвали в последно време. Насладете се на приятната компания и романтичната атмосфера – може да е в заведени, но може и да е вкъщи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар