Хороскоп за 18 февруари, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Имате нужда от нови хора в живота ви. Ако излизате с приятели, не се стеснявайте, когато видите и общувате с техни познати. Ще прекарате приятно време – с хубава компания и чудесна атмосфера. Някое запознанство бързо ще прерасне в приятелство. Обърнете внимание на здравето си и на хранителния си режим, който трябва да бъде променен.

Телец
Вторник ще е интересен ден. Ще прекарате време с някой нов колега, който ще ви изненада приятно. Ще откриете, че имате много общи неща, а това веднага ще подобри настроението ви. Въпреки че се наслаждавате на приятните разговори и атмосфера, ще се наложи да се фокусирате върху вашите задачи и да действате самостоятелно.

Близнаци
Имате нужда да разнообразите ежедневието си. Излезте с приятели и пробвайте някои наво заведение. Ще се появят конфликти между тях, но с ваша помощ обстановката бързо ще се разведни. Ако искате да споделите някой личен проблем, направете го – ще получите подкрепата, която търсите. И все пак не очаквайте твърде много.

Рак
Днес ще ви се наложи да вземете решение, но ще се чувствате колебливи. Няма да имате време, за да се посъветвате с близките си, затова се доверете на инстинкта си – едва ли ще ви подведе в тази ситуация. Дори да сте направили по-неприятния избор, това няма да ви навреди – ще успеете да извлечете полезното от обстоятелствата.

Лъв
Добре е днес да обърнете внимание на хората около вас. Напоследък сте твърде фокусирани върху собствените си цели и планове – имате нужда да забавите темпото и да си починете малко. Излезте на разходка с половинката или с близките си – градската атмосфери и приятната компания ще ви помогнат да се разведрите и отпуснете.

Дева
Ще срещнете много затруднения, докато изпълнявате задачите си. Въпреки това не трябва да се отказавате. Крайният резултат ще ви задоволи, но процесът на работа ще е труден. Правете кратки почивки, за да педредите мислите си. В края на деня отделете време само за себе си и си починете, тъй като имате спешна нужда от това.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар