Никол Станкулова не е на себе си

Гласувайте за статията

Останала е силно впечатлена от тъгата в очите им

Красивата синоптичка на Нова тв – Никол Станкулова не е на себе си след тази случка в живота й.

Почитателите й са наясно с факта, че Никол Станкулова не просто обича, а обожава животните.

Тя с удоволствие полага грижи за бездомни кучета и котки и дори призовава всички граждани с будна съвест да постъпват като нея.

Никол Станкулова

Останала е силно впечатлена от тъгата в очите им

Красавицата разказа, че е посетила приют за животни. Никол Станкулова останала силно впечатлени от тъгата, която се четяла в очите на четириногите.
„Te са здрави, обезпаразитени, чисти и любвеобилни! Не си купувайте куче, вземете си приятел, който ще ви е верен до гроб!“, призовава Станкулова.

Самата тя отглежда голдън ретривър на име Берта. Преди това израснала заедно с любимия й кокер шпаньол Шарлота. От дете синоптичката отглежда в дома си куп любимци.

Първа в семейството й се появила сиамската котка със странното име Пацка. Имала и хамстер, но един ден писаната го изяла. По същия начин загинали и аквариумните й рибки, пише pik.bg, позовавайки се на информация на седмичник.

Едва ли на някого би му било толкова трудно да нахрани бездомно животинче или пък да му осигури топло място, на което да преспива в студените зимни нощи. Крайно време е хората да станем по-добри, защото в противен случай ще се самоунищожим!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар