Светлана Гущерова с рязка промяна в плана

Светлана Гущерова с рязка промяна в плана
1 (20%) 1 vote

Тя задоволи любопитството на феновете си

Светлана Гущерова е сред най-обсъжданите популярни лица у нас.

В този ред на мисли, мнозина си задават въпроса каква майка, съпруга и жена е тя.

Отговори на всички тези въпроси даде самата Светлана Гущерова пред почитателите си в Инстаграм.

Светлана Гущерова

Тя задоволи любопитството на феновете си

Младата майка открехна вратата на личния си живот, за да сподели доста интимни моменти. Питанията, които вълнуваха феновете ѝ, бяха основно свързани с майчинството, естетическите корекции, както и начина, по който поддържа формата си.

По въпроса за килограмите и перфектната физическа форма Светлана Гущерова е категорична, че не тренира. Тя не спазва определен хранителен режим и яде от всичко, но по малко. Ограничава се само с пърженото и сладките неща. Не може да се лиши обаче от любимия си черен шоколад, който обожава, пише woman.bg.

Плеймейтката разкрива, че животът ѝ след раждането на Анелия-Добромира не се е променил кой знае колко, l сравнение с делника ѝ на свободна жена без деца. Промяната у Светлана Гущерова настъпила още преди на бял свят да се появи дъщеря ѝ. Тя вече е била подготвена да бъде родител.

Мечтае да има 4 деца, което е промяна в плана, тъй като досега Гущерова признаваше, че иска трима наследника. „Имам корекции и никога не съм го крила“, откровена е тя. И не увърта, че ако се наложат нови подобрения по външния ѝ вид, ще ги направи. Според нея всички харесват корекциите, но се срамуват или страхуват, да си го признаят, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар