Тони Стораро се видя в чудо

Гласувайте за статията

Синът му прави всичко възможно да изплува от дъното

Тони Стораро се видя в чудо, след като синът му Фики Стораро го закъса много здраво.

Запознати издават, че в рамките на един месец, синът на Тони Стораро едва успява да върже по едно участие. По всичко личи, че кариерата му е пред тотален крах.

Тони Стораро

Синът му прави всичко възможно да изплува от дъното

Заради това младокът е потънал в пълно забвение и няма никакви приходи, шушукат под сурдинка в чалга средите. Така Фики вече живее от спестяванията си, тъй като му е невъзможно да се издържа с по 5 бона на месец. Точно толкова е тарифата му за едно участие.

Хонорарът му бе 5500 лева, но вече е свален на 5000 лв. Вероятно това все пак му дава надежда, че някой ще го ангажира да пее за няколко часа. Все още обаче няма желаещи, които да искат Фики да им пее.

Справка в профила на звездата в социалната мрежа показва, че той няма никакви ангажименти.
„Откакто започна да пее цигански песни, никой не го иска. Не събира публика в клубовете и съответно собствениците на заведения не го искат. Тони Стораро е виновен, защото той му казва какви песни да прави и успешно го води към дъното“, коментират от приятелския кръг на залязлата звезда.

Доскоро всички коментираха, че синът на Тони Стораро го е надминал по популярност. Драстично спадналият брой на ангажиментите обаче категорично опроверга тази прогноза. В момента в най-оборотните дискотеки не звучи нито една песен на Фики, докато дуетите на брат му Емрах се радват на небивал интерес.

След като Фики се ожени и стана баща, много от младите момичета спряха да се интересуват от него. Точно поради тази причина баща му Тони Стораро навремето дълго време криеше, че е семеен, за да провокира дамската аудитория. Явно за да съживи интереса към себе си, Фики се съгласи да участва в „Като две капки вода“.
Преди дни от продукцията потвърдиха, че той ще е един от участниците в шоуто за имитации, пише столичен седмичник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар