Съдбата нанесе поредният тежък удар по Нана Гладуиш

Гласувайте за статията

Тв водещата изкара изключително тъжен Свети Валентин

Повече от очевидно е, че съдбата е безмилостно жестока по отношение на водещата на „Съдебен спор“ Нана Гладуиш.

Тя посрещна изключително тъжен Свети Валентин, тъй като изгуби една от най-близките си сътруднички в „Една от осем“. Припомняме, че това е фондацията, която основа, за да подкрепя жените в борбата им с рака. Става въпрос за Диана Гунева, която оставя полусирачета двама сина.

Нана Гладуиш

Тв водещата изкара изключително тъжен Свети Валентин

„Тя беше част от екипа на „Една от 8″ и в продължение на години помагаше на другите. Винаги слънчева, усмихната и позитивна, тя раздаваше надежда и приятелство на всички. Спомняме си смеха, танците, лудориите, нашите пътувания“, съобщиха от фондацията.

Гунева завършва вариететна и телевизионна режисура в НАТФИЗ. Години наред танцува като балерина в телевизионни предавания, спектакли в България и чужбина. Работи като хореограф, като междувременно се занимава с организирането на събития и пилатес, по която е инструктор.

След като е диагностицирана с онкологично заболяване, преминава през операция с отстраняване на едната гърда, последващи химио и лъчетерапия. През 2014 година осъществява и реконструкция.

Припомняме, че само преди няколко месеца, Нана Гладуиш погреба майка си и това е поредния удар от съдбата, който тя понася, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Хотнюз“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар