Принц Хари и Меган Маркъл не поглеждат назад!

Принц Хари и Меган Маркъл събарят мостове, без да поглеждат назад. Източници, близки до двамата съобщават, че херцозите на Съсекс започват нов живот без кралски задължения. [caption id="attachment_619478" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл Меган Маркъл и принц Хари уволниха екипа си[/caption] И затова са приключили отношения със служителите си в Лондон, много от които са били с тях от самото начало.

Работата си до този момент са загубили 15 души, които са били основната част от екипа на херцозите – личен секретар, PR мениджър и други. Уволнените още не са коментирали случващото се. Но според източника, в момента се водят преговори за тяхното обезщетение.

Източник пред ЕТ заяви, че много служители са били „шокирани“ от промените, „особено след напрегнатата работа, всеотдайност и дълбока привързаност“. Изданието отбелязва още, че глобалната промяна е станала още преди седмици – почти веднага след като херцозите са обявили оставката си от кралските задължения. Явно Хари и Меган не се нуждаят повече от тези хора и те са сега сами за себе си. Припомняме, че двамата в момента живеят в Канада, като от време на време прелитат до САЩ. Съпрузите водят преговори с големи инвестиционни компании и подготвят пътя си за нова кариера като целят на първо място да имат финансова независимост. Меган Маркъл се готви да се завърне в Холивуд, а принц Хари пише речи за публични изказвания, благодарение на които според експерти той ще може да направи цяло състояние. „Те ще печелят огромни богатства, или чрез речи, или в ролята на посланици (на корпорации) – става дума за ръкостискания за един милиард паунда“. Това коментира съвсем скоро пиар експертът Марк Борковски. Уволнението на служителите в Лондон доведе и до поредната порция критика срещу кралското семейство. Мнозина подозират, че Меган и Хари всъщност изобщо не целят тих и спокоен живот, заради който напуснаха задълженията си в Лондон. А печелене на още повече слава и богатство, като използват за целта досегашното си обществено положение. Източник: tialoto