Зейнеб разкри как се радва на перфектно тяло след раждането!

Зейнеб разкри как се радва на перфектно тяло след раждането!
5 (100%) 1 vote

Зейнеб призна, че не спазва диети, а се храни често и по малко!

Зейнеб Маджурова ударно се завърна в социалните мрежи на рождения си ден преди три дни и оттогава е една от обсъжданите персони от феновете. Красивата репортерка бе изчезнала от инстаграм заради бебето си Мириам, което роди есента миналата година. Но сега обещава да е по-активна и скоро да пусне и видео в канала си в youtube.

Зейнеб

Зейнеб откровена за визията и живота си

Зейнеб разказа, че не спазва диета, въпреки че изглежда в перфектна форма. И тайната й е да хапва малко и по-често, макара че трудно успява. За прекрасния й външен вид се доверява на козметиката на шефката си и добра приятелка Гала.

Репортерката в „На кафе”, която живее с богаташка Стоян Балевски твърди, че не ползва услугите на бавачки. А разчита на помощта на майка си, която не се притеснява да пътува от Бургас до София, винаги, когато се наложи.

Телевизията й липсва, но засега не й остава време да гледа „На кафе”. „Не мога да нося много дини под една мишница, сега дойде най-смисления етап от моя живот, така че не мога да пропусна и секунда от майчинството”, обясни в „На кафе” Маджурова.

В инстаграм тя показа и своя снимка преди 10 години, на която е с добрата си приятелка Никол Станкулова, която също скоро стана майка, но бързо се върна на екран.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар