Луда ревност тресе жената на Зуека – Ани Вичева! (още разкрития)

Луда ревност тресе жената на Зуека – Ани Вичева! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Жената на Зуека – Ани Вичева го ревнува до полуда, дебне го навсякъде!

Съпругата на Васил Василев – Зуека го ревнувала. И под предлог, че иска да гледа предаванията, в които той участва, присъствала на всички репетиции и живи предавания, пише вестник „Уикенд”.

Зуека

Жената на Зуека го дебне навсякъде от ревност

Анна Вичева, която бе режисьор в „Господари на ефира” често му припомняли как е пламнала любовта им по време на работа, когато Зуека живееше с театралката Нина Димитрова.

Дълги години Анна и Зуека бяха любовници, макар че актьорът официално бе задомен за майката на дъщеря си Девина. Двойнственият начин на живот обаче му дойде до гуша. И през 2012 г. комикът се раздели с жена си, за да заживее с Анна.

Преди 6 години двамата станаха родители на малкия Стефан, а 3 години след това се ожениха. Ани обаче дебнела комика да не флиртува с по-младите си колежки и си намирала повод да го навестява докато работи.

За разлика от Рачков, който винаги открито е флиртувал пред камерите, Зуека си кротувал, за да си спести разправиите вкъщи.

„Дебне го като куче пазач. На него му е неудобно от екипа, даже го е срам, но не смее да й каже нещо”, одумват го колегите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар