Маги Бадер посече Мис България Радинела Чушева! (виж тук)

Маги Бадер посече Мис България Радинела Чушева! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Маги Бадер погна Мис България Радинела Чушева!

Поредна доза сериозни нападки отнесе най-новата Мис България. Радинела Чушева стана обект на подигравки от страна на експлеймейтката Маги Бадер. А преди това я почна и фитнес моделът Биляна Йотовска.

Мис България

Мис България беше насметена и от Маги Бадер

Двете размениха хапливи закачки по повод участието на Радинела в „Черешката на тортата“. Бившата адреналинка бе нахулена от двете фитнес маниачки заради изказването й, че в дома си има кухненски шкафове, пълни с чанти и обувки, а не с посуда.

Закачката прерасна в обида от страна на миската и тя не пропусна да отвърне. Естествено, поле за поредната словесна престрелка стават социалните мрежи.

„Уcпeлитe мъжe ми ce възхищaвaт, нeрeaлизирaнитe oбиждaт. Тoвa ce oтнacя и зa жeнитe, кoитo ca ce прeвърнaли в хeйтъри. Oчeвиднo живoтът им e мнoгo cкучeн“, написа Рaдинeлa в отговор на поредните критики срещу нея.

Вестник „България Днес“ потърси за коментар бившата адреналинка, но тя така и не вдигна телефона си. От другата страна на ринга Маги Бадер коментира пред изданието, че Чушева не заслужава титлата „Мис България“.

„Има доста по-красиви, естествени момичета, а не натъпкани с хиалурон, джуки, скули и цици. Тя не е за този конкурс“, заяви Маги, която спечели „Мис Плеймейт“ през 2016.

„Ако трябва да съм откровена, участието й беше пълна излагация. Тя сготви, но изцепките й не ми харесаха. Нищо лично нямам към нея“, допълни още брюнетката.

„Не смятам, че с Биляна сме направили скандал. Ние просто коментирахме във фейсбук. Това си е закачка между нас двете“, каза още Бадер.

Бившата плеймейтка сподели, че в последните почти две години избягва всякакви светски събития, както и медийни изяви.

Маги е категорична, че не се интересува от това какво се случва на родния звезден небосклон, без да поясни каква е причината за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар