Светлана Гущерова съжали горчиво за това, което направи

Гласувайте за статията

Тя е категорична, че ако знаела какво я чака, не би си причинила такова нещо

Светлана Гущерова е една от най-популярните героини от родния хайлайф.

Откакто се омъжи за бизнесмена Християн Гущеров, бившата плеймейтка се опита всячески да промени имиджа си. Това разбира се, се случи не без помощта на пластичните хирурзи.

Светлана Гущерова

Тя е категорична, че ако знаела какво я чака, не би си причинила такова нещо

Тя самата не крие, че има корекции по себе си, и а това е видно с просто око, ако сравним снимките ѝ „преди“ и „след“.

И въпреки, че г-жа Гущерова твърди, че се харесва такава, каквато е, все пак се оказа, че съжалява за поредната корекция по себе си. Тя едва изчака да роди дъщеря си Анелия-Добромира и легна под ножа, за да увеличи размера на бюста си.

Милионерската съпруга има няколко пластични интервенции на носа, през 5-6 месеца опъва лицето си с филъри. При последната си интервенция, тя наля доста кубици силикон в пазвата си.

По време на бременността г-жа Гущерова нееднократно заяви, че иска да се тунингова след раждането. Тя изчакала кърмата й да секне окончателно и си запазила час за операция при един от най-популярните пластични хирурзи. Направила го най-вече, за да угоди на любимия си Християн, който предпочитал по-големи гърди.

Тя не крие, че се е подложила на тази интервенция по настояване на съпруга й

„Както повечето мъже, така и съпругът ми харесва по-пищен бюст. Няма да лъжа, че го направих заради него“, споделя Светлана Гущерова. Операцията й струвала малко над 10 бона.Разбира се, тя била платена от благоверния й.

Бившата плеймейтка разкри, че е сложила общо 920 кубика силикон, което не е никак малко. Възстановяването й минало безпроблемно, но после започнала да съжалява, че се е решила на тази интервенция, пише „Уикенд“.

Вследствие на тежките импланти, Светлана Гущерова получила болки в гърба и кръста. Тя трудно свикнала с имплантите в тялото си и ежедневно била измъчвана от дискомфорт. Ако знаех какво ме чака, сигурно щях да размисля, признава милионерката съпруга.

Светлана Гущерова е категорична, че няма да се върне към голите фотосесии и сега е изцяло отдадена на дъщеря си. На детегледачки не разчита. В грижите за бебето помага единствено майка й. Навремето хубавицата с много естетични подобрения не пропускаше светско парти. Животът й обаче коренно се промени, откакто се обвърза сериозно с милионерския наследник Християн, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар