Бомба: Маргарита Михнева неузнаваема в Швейцария! (виж тук)

Маргарита Михнева се подмлади в Женева
0

Маргарита Михнева се подмлади в Швейцария!

Добре се отразява на Маргарита Михнева животът в чужбина. В Швейцария, където се е установила напоследък, устатата журналистка е придобила аристократични маниери и е обновила тотално гардероба си.

Маргарита Михнева
Маргарита Михнева се подмлади в Женева

Освен това се е и подмладила и изглежда зашеметяващо, установиха папараците на вестник „Уикенд”.

През февруари 67-годишната тв звезда отскочи за няколко дни до България и веднага попадна в обективите на папараците ни. В близост до дома си на ул. „Оборище” 22 пенсионираната водеща вървеше с бодра крачка и оживено разговаряше с някого по мобилния си телефон.

Михнева изглеждаше като заможна реститутка със скъпото си палто от чинчила, шапката си от сребърна лисица и чантата си на „Шанел” за няколко бона. По себе си тя носеше аристократични дрехи и аксесоари, досущ като някоя оперна прима. Отдалече си личи, че легендата живее в чужбина.

Особен елеганс на журналистката придаваха златните й гривна и часовник, увитият около главата й шал и тъмните очила над носа й. За комфорта на краката пък се грижеха маркови боти и панталони от мека естествена кожа.

Маргарита разполага с голям бюджет и в България, и в Женева, където живее при дъщеря си Неда. В Швейцария щерката преподава в най-престижния местен колеж – „Льо Розе”, и получава апетитна заплата, която стига и за харчовете на майка й.

У нас пък Михнева взема солидна рента от единия си имот – огромен апартамент на жълтите павета, точно срещу сградата на Народното събрание. Наемател на бившата разследваща журналистка е солидна фирма, която никога не й бави месечните банкови преводи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.