На 50 години: Соня Васи вдига голяма сватба с Тодор Бандев! (още подробности) Преглеждания: 3773

Соня Васи вдига сватба
0
Оценете този post

Соня Васи вдига сватба на 50 години!

Една от първите носителки на титлата Мис България в далечната 1989 и единствената българка, снимала се за американския Playboy – Соня Васи, се омъжва.

Соня Васи
Соня Васи вдига сватба

Красавицата, която изглежда умопомрачително за своите 50 години, от доста време живее на съпружески начала с тенис треньора на дъщеря си Тодор Бандев.

Двамата най-сетне ще скрепят любовта си с пръстени и с бяла рокля. Новината съобщи пиар на светски събития, присъствал на сватбата и на друга приятелка на Соня Васи – Цеци Красимирова.

„Искам и плануваме да се оженя в бяла рокля. Нямах брат с Брейди и сега искам да сбъдна мечтата си да се видя в бяла рокля. Може би е по-добре това да се случи в Лос Анджелис, защото нищо повече не ме задържа в България освен някаква професионална дейност“, обяснила Васи на българския си приятел по телефона, на когото споделила за събитието.

Преди две години Соня загуби първо майка си, а после и баща си на един и същ ден през година. Тогава било и последното й идване у нас заедно със сестра й.

„Живяла съм в Америка повече, отколкото в България. Тук съм вече от 30 години и даже смятам, че постигнах американската мечта. САЩ ми дадоха възможността да съм свободна. Раснах по комунистическо време и още с Братя Аргирови на мен не ми даваха по телевизията да бъда себе си.

Спомням си как бях направила едно видео. Излизах от басейн, бях с бански който прозираше. Извикаха ме в телевизията и Хачо Бояджиев ми каза: „Ако още веднъж се появиш по този начин, никога повече няма да ти даваме по телевизията“.

От този момент знаех, че България не е мястото за мен“, споделя Соня в последното си интервю за българската преса в „24 часа“. С любимия си Тодор се запознават в заведение. Тя го пита къде е тоалетната, а той без нищо да каже я хваща за ръка.

Месец по-късно любовта им избухва на романтична среща в Париж. Блондинът Тодор зарязва дом, роднини, приятели и добра работа като финансов директор в България, за да заживее със Соня Васи. Заради любимата жена Тодор става от бизнесмен учител по тенис в Америка.

Соня Васи споделя че няма разлика в любовта, когато си на 22 и на 50 години. „Може би сега е по-зряла! Не крия, че в живота си съм правила много щури неща. Сега е различно. Срещнах Тодор, когато бях спряла да търся любовта.

И тогава се появи той, за да ми докаже, че за чувствата няма нито граници, нито възраст. Аз съм по-голяма от него, но и това не е пречка за отношенията ни“, категорична е красавицата, пише вестник България Днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.