Светлана Гущерова: Не си крия корекциите, бих направила още! (виж тук)

Светлана Гущерова: Не си крия корекциите, бих направила още! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова си признава за корекциите, би направила и още!

Каква майка, съпруга и жена е Светлана Гущерова, едно от най-обсъжданите популярни лица у нас? Отговорът дава самата тя пред почитателите си в социалната мрежа Instagram.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова не се притеснява от пластичните интервенции

Младата майка открехва вратата на личния си живот, за да сподели доста интимни моменти. Питанията, които вълнуват феновете й, основно са свързани с майчинството, естетическите корекции, както и начина, по който поддържа формата си.

По въпроса за килограмите и перфектната физическа форма Светлана Гущерова е категорична, че не тренира, не спазва определен хранителен режим и яде от всичко, но по малко.

Ограничава се само с пърженото и сладките неща. Не може да се лиши обаче от любимия си черен шоколад, който обожава.

Промени ли я майчинството?! Плеймейтката разкрива, че животът й след раждането на Анелия-Добромира не се е променил кой знае колко, в сравнение с делника й на свободна жена без деца.

Светлана споделя, че у нея промяната е настъпила още преди на бял свят да се появи дъщеря й и вече е била подготвена да бъде родител. Мечтае да има 4 деца и с нетърпение чака малката да проходи.

Корекциите „Имам корекции и никога не съм го крила“, откровена е Гущерова. И не увърта, че ако се наложат нови подобрения по външния й вид, ще ги направи.

Според нея всички харесват корекциите, но се срамуват или страхуват, да си го признаят.

Източник: woman.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар