Млад и напет шофьор е новият водач на Лили Иванова!

Голямо е текучеството при Лили Иванова. Естрадната прима е толкова взискателна към онези, на които дава заплата, че те не издържат дълго на щат при нея. [caption id="attachment_619381" align="aligncenter" width="300"]Лили Иванова Лили Иванова се радва на компанията на млад и красив шофьор[/caption] А и й омръзва да я обслужват едни и същи мъже. Отскоро за комфорта на певицата се грижи нов шофьор. И той, като предишния – дългокоско, е не просто транспортер, а и момче за всичко. И той е млад, напет и симпатичен – точно по вкуса на Вечната Амбър.

Онзи ден легендата изскочи от дома си на ул. „Оборище” 33, придружена от брадат младок. Какъв й се пада господинът, не смеем да гадаем. Но, че й е голям почитател е повече от сигурно – гледаше я с истинско възхищение.

Разстоянието от входа на кооперацията до джипа на Лили бе само няколко метра, но мегазвездата и компаньонът й го взеха на бегом. Поп динозавърът се опасяваше да не дебнат папараци, та затова спринтира към мерцедеса си. 80-годишната ветеранка изпитва панически ужас да не би фоторепортери пак да снимат бръчките по бузите и гушата й. За да скрие белезите на старостта от насочени към нея обективи, примата на естрадата беше нахлупила на главата си качулката на черното си скъпарско яке. Същия ден Лили носеше пухенка на луксозната френска марка „Moncler”. Докато естрадното величие търчеше към всъдехода си, новият й гладко избръснат шофьор товареше в багажника подаръчна торбичка и малък кашон. Дали пък певицата не отиваше на нечий рожден ден? Тя изключително рядко оказва такава висока чест, но може би този път бе решила да направи изключение за някой от най-близките й приятели. Лили се настани на задната дясна седалка на колата си. Да се разположи удобно й помогна водачът на мерцедеса – той вече бе приключил с товарната дейност и кръжеше край шефката си. А щом хлопна вратата й, левентът отиде на шофьорското си място и даде газ към центъра на София, пише вестник Уикенд.