Още една жена би шута на Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Очевидно проблемът продължава да се задълбочава

По всичко личи, че Слави Трифонов няма късмет с жените не само в личен, а и в професионален план.

Поредната жена, която го напусна е режисьорката Евдокия Хаджийска. Припомняме, че преди около година, съпругата на Борис Солтарийски – Аделина, също напусна екипа на Слави Трифонов, а преди нея и Нели Петкова

Слави Трифонов

И Евдокия Хаджийска напусна Слави Трифонов

Очевидно условията и отношението не са успели да удовлетворят очакванията на Хаджийска. Тя е взела решение да се преориентира в ново амплоа. Един от приоритетите й, е да обръща повече внимание на любимите си хора. До този момент тя ги е пренебрегвала доста често заради изтощителния график в „Шоуто на Слави“, издават запознати.

Напускането на Евдокия е пореден удар за Слави Трифонов. Явно години наред така и не може да намери добър подход и най-вече приемливи работни условия, за да задържа качествените си хора.
Любопитна подробност е, че Евдокия Хаджийска е сестра на съпруга на Нели Хаджийска от „Търси се“ – Данаил и се слави като отличен режисьор.

Обучена е от Стефка Райкова и Васил Лесов – също бивши попълнения от екипа на Слави Трифонов. Двамата, са едни от най-добрите режисьори у нас.
Засега единствената жена, която продължава да търпи условията и самия Слави Трифонов, е продуцентката Диана Младенова, но кой знае докога…

Само времето ще покаже склонен ли е Дългия да промени работните принципи в името на това да задържи и малкото си останали кадри, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар