Диляна Попова за Блатечки: Историята ни е такава, каквато е! (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Диляна Попова говори напълно откровено за Асен Блатечки

Диляна Попова гостува при Мариан Станков-Мон Дьо. В студиото актрисата говори напълно откровено за любовта между нея и Асен Блатечки и за актьорството. Диляна призна, че връзката й с нейния любим има своите както хубави, така и лоши моменти.

„Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти. В момента с него сме заедно. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Винаги се притеснявах за сина ни, защото често се пишат неща, които изобщо не са така. Не знаех как ще ги приеме. Имаше период, в който преживях тежко някои моменти. Не давах интервюта и се затворих в себе си“, споделя Диляна за отношенията си с Асен Блатечки, пише nva.bg.

Актрисата споделя, че се опитва да бъде добра и се старае да следва мечтите си. „Аз съм чувствителна, наивна и се стремя да бъда добра. Следвам мечтите си. Имам щастлив живот. Случват ми се хубави неща. Благодаря всеки ден на хората, които са около мен и ме подкрепят. Понякога лесно се отказвам. Не съм достатъчно борбена. Трябва да бъдем по-духовни и вярващи“, каза Диляна през Мариан Станков-Мон Дьо.

Тя говори и за новия филм, в който играе заедно с Асен Блатечки – „Останалото е пепел“. „Беше ми трудно, докато започнаха снимките. После викнаха и Асен на кастинг. Накрая разбрахме, че ще снимаме заедно. Той ми помогна за образа ми. Във филма говоря на английски“, сподели Попова.

Освен актриса, тя е и модел, но не крие, че е наистина трудно. „Това е професия, която изцяло зависи от начина, по който изглеждаш. В един момент трябваше да спра да се самонаблюдавам, винаги да заставам в по-красивия си профил. Понякога се чувствам красива, друг път не. Например имам сенки под очите още от дете“, каза Диляна за трудностите да си модел.

Корекции

Тя коментира и модерната напоследък тенденция жените все по-често да посещават хирургически кабинети. „Жените губят нежността си. Лицето става по-голямо, когато си поставиш филъри. Аз нямам корекции. Преди години имах хиалурон в устните, но ми пречеше и го махнах“, признава актрисата.

Диляна Попова разкри, че с Блатечки имат своите хубави и лоши моменти сн. nova.bg.

Диляна Попова разкри, че с Блатечки имат своите хубави и лоши моменти сн. nova.bg.

Тя споделя също, че според нея е крайно време хората да се погрижат за планетата. „Това е нашият дом, който е задръстен от боклуци. Всеки ден гледам по новините за незаконни сметища. Това ме плаши. Дразня се на хората, които ме питат защо се занимавам да събирам отделно отпадъци. Човекът е най-страшното животно“, възмущава се актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар