Лора Крумова финтира Нова тв

Гласувайте за статията

Този финт й коства дългогодишно приятелство

Лора Крумова финтира изключително умело работодателите си в лицето на Нова тв.

Неотдавна стана ясно, че Лора Крумова няма намерения да се връща в редиците на Нова тв след края на майчинството си.

Лора Крумова

Този финт й коства дългогодишно приятелство

Въпреки, че тази новина остави всички с впечатлението, че водещата повече няма да е на екран, се оказа, че Лора крие още няколко коза в ръкава си!
Напускането на Лора Крумова от редиците на Нова телевизия, не е случайно, коментират нейни колеги.

Според запознати бившата водеща на „Събуди се“, се отказала доброволно от договора си там. Причината за това е, че е получила по-апетитна оферта за по-висока заплата в конкурентната Би Ти Ви.
Преди броени дни Крумова била забелязана на тайни преговори в известен СПА хотел, намиращ се над езерото Панчарево. Там отишла на работна почивка заедно с две свои колежки от сутрешния блок на Би Ти Ви.

Припомняме, че преди да пристане на Нова тв, Лора Крумова водеше уикенд предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“. След напускането й, столът й за кратко бе наследен от Антон Хекимян.

Голямото разместване на кадри отново се активизира

Той обаче бързо получи повишение и се изстреля до позицията на водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата.

Според пикантните слухове от кулоарите на телевизията, в момента Крумова се гласяла да прави свое предаване в ефира на Би Ти Ви. На чие място ще бъде то обаче, не става ясно. За този свой ход журналистката намекна и след като официално обяви, че се оттегля от Нова.
„Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, коментира Лора Крумова.

Продължителното отсъствие на тв звездата от ефира всъщност се дължеше на нейното майчинство. През 2018 г. тя стана повторно майка, този път на дъщеричка Мина. Освен това има и по-голям син Явор отново от спътника й в живота – учителят по ски и сърф, Сотир. Лора допълни, че по принцип бившите й работодатели искали тя дa се върне след майчинството. Решението да прекрати трудовите си отношения с тях било по нейна инициатива.

Това обаче й коствало приятелството с колежката й Галя Щърбева, с която са неразделни в работата и в живота през последното десетилетие. Щърбева продължава да прави репортажи за „Събуди се“ по Нова тв, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар