Бившата тв водеща Светла Петрова се промени до неузнаваемост (ФОТО)

Бившата тв водеща Светла Петрова се промени до неузнаваемост (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Почитателите й я разпознали по гласа

Едва ли ще познаете бившата тв водеща Светла Петрова, ако я срещнете към днешна дата.

Тв журналистката се завърна отново към воденето, но е с променена визия. Това се случва след близо 10-годишна пауза.
Този път обаче предаването й не се излъчва по телевизия, а в интернет пространството.

Светла Петрова

Почитателите й я разпознали по гласа

„Въобще не можах да я позная. Толкова се е променила. Ако не беше гласът й, нямаше да се сетя, че става въпрос за същия човек“. Това гласят коментарите в социалните мрежи по повод външната промяна на журналистката.

Откакто предаването й „Сеизмограф“ бе свалено от ефир през 2011 г., Светла Петрова потънал вдън земя. Оказва се, че през това време, тя не е спирала да работи. Мнозина зрители още я помнят като едно от лицата на Би Ти Ви, където изкара повече от 10 години на екран.

Там нейна запазена марка в облеклото беше мъжкият елек. Към днешна дата дори стилът й на обличане доста се е променил. Светла Петрова обаче все още поддържа емблематичната си къса прическа.

„Радвам се, че стилът на водещите става по-разчупен. Не е задължително винаги да си с костюм, което някак освобождава и общуването“, коментира Петрова. Иначе журналистката, която преди десетилетие впечатляваше с фигурата си, признава, че когато е извън телевизията, не е подложена на такъв стрес и вече не забравя да похапва. „Преди за 1 час ефир свалях по над килограм от теглото си“, спомня си тя. Сега някогашното острие на Би Ти Ви споделя, че имала повече време и за семейството си.

През последните години Светла Петрова станала баба, при това два пъти. Първородната й внучка е кръстена на нея. Малката Светла, била изключително артистична и имала музикални заложби. Другата внучка на журналистката – Валентина, била кръстена на нейната сватя, пише retro.bg.

Светла Петрова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар