Изненадващ обрат с принц Хари и Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Очевидно много от зложелателите им ще останат разочаровани

От близкото обкръжение на принц Хари и Меган Маркъл издават, че двойката е претърпяла изненадващ обрат в отношенията си. Припомняме, че напоследък херцозите се сблъскаха с доста новости и проблеми.

След като Меган Маркъл и принц Хари взели решение да се откажат от кралските си задължения, отношенията им станали коренно различни съобщава People, позовавайки се на близък до двойката.

Меган Маркъл

Очевидно много от зложелателите им ще останат разочаровани

От думите им става ясно, че изненадващият обрат в отношенията на Меган Маркъл и принц Хари, определено е за добро.
Източниците твърдят, че към момента връзката помежду им е станала още по-силна. „Влюбени са до полуда и са изключително нежни един към друг”, коментира източникът, който по информация на изданието е приятел на семейството.

Той отбелязва, че в момента главен приоритет за херцозите на Съсекс, е семейното щастие и разбира се 9-месечният им син Арчи.
„Той е щастливо дете, непрекъснато се смее. Арчи и Хари си изкарват прекрасно, когато са заедно, а Меган е изключителна майка. Тя много се грижи за него”, добавя приятелят на двойката, пише blitz.bg.

Със сигурност трудностите, произхождащи от тежкото решение, което взеха херцозите на Съсекс, не са свършили и тепърва им предстоят още доста. От огромна важност е обаче, когато партньорите се подкрепят, както е в техния случай.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар