Богомил Грозев обяви причината за тежкото си решение

Богомил Грозев обяви причината за тежкото си решение
4 (80%) 1 vote

Виктор Николаев и Аделина Радева му пожелаха „На добър път“

Новинарят и журналист от редиците на Нова тв – Богомил Грозев обяви причината, поради която е взел тежкото си решение.

Той съобщи сензационно, че спира да води новините по Нова телевизия.

Както ви информирахме по-рано днес, гласят Богомил Грозев за началник на общинския институт „Старинен Пловдив”. Той ще се занимава с управлението в старинния град.

Богомил Грозев

Виктор Николаев и Аделина Радева му пожелаха „На добър път“

„7 години съм в Нова телевизия, 20 години в журналистиката. Не си тръгвам сърдит. Благодаря на собствениците за подкрепата. Това беше много тежко решение за мен. Със сигурност ще ми липсвате“, заяви Богомил Грозев.

„Старият Пловдив е най-голямата перла от културно-историческа стойност в България. Това е най-старият жив град в Европа. Надявам се да го върна там къде му е мястото. Това е осемхиляден град“, изтъкна Грозев.

Той подчерта, че има много неща, които иска да подобри. „Там има изключително много чужденци, като цяло можем да се гордеем с това наследство“, коментира той.

„За мен това е огромно предизвикателство. Смятам, че опитът, който имам, ще ми бъде полезен да направя много хубави неща. Много научих тук в Нова телевизия“, похвали се Богомил Грозев.

Водещите на сутрешния блок Виктор Николаев и Аделина Радева му пожелаха „на добър път“. Те дори оставиха отворени вратите за негово евентуално завръщане в телевизията, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар