Хороскоп за 17 февруари, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес поред хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Напоследък се чувствате емоционално изтощени. Ще имате много задачи, които трябва да изпълните и те ще ви държат заети и фокусирани през по-голямата част от деня. Добре е да отделите време и да обмислите проблемите, които ви вълнуват. Не бързайте да взимате решения – оставете това за следващите дни, когато периодът ще е по-подходящ.

Скорпион
Ако усещате, че наскоро хората около вас ще държат странно, не губете надежда – от днес поведението им ще започне да се връща към нормалното. Обърнете внимение на близките си – някой ще има нужда от помощта ви. Ако ви попитат за съвет, бъдете искрени – мнението ви има голямо значение. Точно за това обаче се опитайне да бъдете прецизни.

Стрелец
Ще ви се наложи да работите в екип. Държанието на някой колега няма да ви допадне. Ще имате чувството, че получавате критика. Опитайте да останете спокойни и се вслушайте в това, което околните казват. Към края на стресиращия ден е добре да отделите време само за себе си и да си починете, както вие изберете.

Козирог
Добре е да си поставите граници за покупки и удоволствия. Напоследък харчите твърде много пари за неща, които не са от първа необходимост. Определете дневен бюджет и се опитайте да се придържате към него – по този начин ще си спестите стреса от бъдещи финансови затруднения. Това ще внесе и нормализация на отношенията ви с близките.

Водолей
Въпреки че днес ще получили покана за интересно събитие, имате чувството, че ежедневието ви е скучно и еднообразно. Дори и да не мислите, че приемането на поканата ще подобри настроението ви, отидете и вижте за какво става въпрос – ще останете изненадани. Предстои ви вълнуващо запознанство, което ще ви бъде от полза.

Риби
Обърнете внимание на близките си – напоследък сте твърде фокусирани върху задачите си. Направете им изненада – чувствате се енергични и креативни. Прекарайте време с тях и се насладете на приятноти разговори и атмосфера. Ще получите интересна новина, за чието тълковение обаче ще ви е нужна помощ от човек, на когото имате доверие.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар