Хороскоп за 17 февруари, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Обърнете внимание на финансовото си състояние. Ще забележите, че ви липсва определена сума, която сте услужили на приятел преди време. Ако имате нужда от парите, не се притеснявайте да си ги поискате. Ще успеете да намерите решение на ситуацията, което ще ви направи по-спокойни. Иначе делникът ви ще бъде умерено натоварен, без излишно напрежение.

Телец
Обстановката на работното място ще е напрегната. Ще се появят конфликти, в които е по-добре да не взимате участие. Фокусирайте се върху изпълнението на задачите си, в които няма да срещнете затруднения. Спомен за определен момент от миналото ще подобри настроението ви, но ще ви настрои леко носталгично.

Близнаци
Опитайте днес да се фокусирате върху вашите нужди и желания. Не е егоистично да се поставяте пред всички от време на време. Ще намерите начин, по който ще разнообразите хобито си. Излезте на разходка – приятната атмосфера ще ви помогне да подредите мислите си и да разведрите настроението си.

Рак
Отскоро че чувствате по-креативни от обикновено – добре е да вложите тази изобретателност на работното място. Ще намерите начин, по който ще се справите по-бързо със задачите си. Нови възможности ще се появят за развитието на кариерата ви. Ще получите интересна новина, която обаче може да се тълкува двояко.

Лъв
Обстановката около вас ще е стресираща, но вие ще се чувствате позитивни и енергични. Ако срещнете затруднения докато изпълнявате задачите си, мислете по-спокойно и ще успеете да реагирате бързо и да се справите с проблема. Обърнете внимание на семейството си – някой от близките ви се нуждае от вашата лъвска подкрепа.

Дева
Обстановката около вас ще е стресираща, но вие ще се чувствате позитивни и енергични. Ако срещнете затруднения докато изпълнявате задачите си, мислете по-скопойно и ще успеете да реагирате бързо и да се справите с проблема. Обърнете внимание на семейството си и прекарайте вечерта с близките си вкъщи.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар