Драма в живота на Сергей Станишев

Гласувайте за статията

Той не крие, че е много трудно

Оказва се, че животът на бившия премиер на Република България – Сергей Станишев, не е никак розов.

Напоследък Сергей Станишев и съпругата му Моника живеели разделени почти през цялото време. Лидерът на ПЕС и децата им били основно в Брюксел. Именно там, са работните му ангажименти. В същото време на съпругата му всяка седмица се налагало да пътува до България, тъй като работата й изисквала присъствието й в София.

Сергей Станишев

Той не крие, че е много трудно

„Трудно е, няма да го крия. Аз също често пътувам и де факто имаме ограничено време с децата. Но имаме силна връзка и обичаме да сме заедно“, коментира семейната ситуация Сергей Станишев.
Припомняме, че двамата с Моника са родители на син и дъщеря.

В момента Георги и Дария са ученици в Брюксел. Сергей Станишев често им помагал с домашните и извънкласните проекти. Макар да учели на английски, в дома им Моника и Сергей държали да се говори само на български език.

„Дария и Георги сега имат възможността да научат и френски, а той е много по-труден“, споделя ексшефът на социалистите.
Освен за двете си общи деца Станишев се грижи еднакво и за двамата наследници на Моника от първия й брак с банкера Венцислав Йосифов. Всички вкупом често пътуват на общи семейни ваканции. Доведените деца на политика признават, че го приемат като свой втори баща.

През тази пролет Сергей Станишев и Моника ще отпразнуват 7 години от сватбата си.
Припомняме, че двамата се венчаха на тайна церемония през май 2013 г. Социалистът и жена му се врекоха във вечна обич в столичния храм „Света София“. Двойката обаче не пожела медиен шум и помпозност около тържеството им.

И до ден днешен те рядко се показват заедно публично. За пръв път гордият татко Сергей Станишев, показа двете си деца Дария и Георги по повод европейските избори през миналата година, когато отиде да гласува заедно с тях, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар